هنگامی که تصمیم به طراحی کارت ویزیت می گیرید، مشخص کنید که کارت ویزیت خود را به چه روشی چاپ خواهید کرد. چنانچه بخواهید روش چاپ افست را انتخاب کنید باید توجه داشته باشید که حداقل تیراژ چاپ در روش افست 1000 عدد است و این روش برای چاپ با تیراژ بالا مناسب تر است. همچنین کیفیت رنگ ها در چاپ افست بالا تر است. در چاپ دیجیتال شما مختارید هر تعداد که تمایل دارید کارت چاپ کنید، حداقل تعداد چاپ در این روش 10 عدد کارت ویزیت است. چاپ دیجیتال برای کسانی مناسب است که می خواهند محصول چاپی خود را در تعداد کم، و یا سریعتر تحویل بگیرند.
مود رنگی
برای انتخاب رنگ ها در چاپ افست از مود رنگی CMYK استفاده می شود. دقت داشته باشید که چنانچه از مود رنگی دیگری استفاده کنید، ممکن است رنگ های چاپ شده اختلاف فاحشی با رنگ های طراحی شده داشته باشند. در مود رنگی CMYK معمولا محصول چاپ شده با آنچه که در مانیتور می بینید 10- 15 درصد اختلاف دارند.
در چاپ دیجیتال از مود رنگی RGB استفاده می شود. برای چاپ دیجیتال می توان در حین چاپ نمونه ی رنگی چاپ کرده و رنگ ها را اصلاح کرد. طراحی و چاپ کاتالوگ
سایز
کارت ویزیت به صورت استاندارد در دو سایز 9×6 و 8.5×4.8 چاپ می شود. سایز 8.5×4.8 اصطلاحا سایز ویزیتی نام دارد و برای معرفی مشاغل و کسب و کارهای کوچک تر مناسب است. سایز 9×6 رسمی تر است و برای شرکت ها و موسسات بزرگتر به کار می رود. سایزهای فانتزی نیز، نظیر کارت های مربعی با سایز 5.5×5.5 و کارت های دایره ای به قطر 5.5 موجودند.
برخی مشتریان تمایل دارند کارت ویزیتی بزرگ تر از سایزهای معمول داشته باشند. سایزهای بزرگتر 2 لت، 3 لت و …، طراحی و چاپ می شوند و معمولا لت ها با خط تا جدا می شوند. همچنین اگر قصد دارید از طرح های کارت ویزیت فانتزی استفاده کنید، می توانید از صفحه ی نمونه های کارت ویزیت فانتزی چاپ اشل دیدن نموده و طرح های آماده ی کارت ویزیت فانتزی را دانلود نمایید.
حاشیه برش (فاصله ی متن از لبه ها)
سایزی که طراحی می کنید معمولا 2 تا 3 میلی متر از کارت ویزیتی که پس از چاپ تحویل می گیرید بزرگتر است. در هنگام برش و دایکات معمولا از لبه ها کاسته می شود. در هنگام طراحی برای نوشته ها و تصاویر مهم نظیر لوگو، حاشیه برش در نظر بگیرید.
حاشیه برش در کارت ویزیت 8.5×4.8 حداقل 3 میلی متر است و در کارت ویزیت 9×6 حداقل 5 میلیمتر می باشد.
رزولوشن
قدرت یک سیستم برای جداسازی و تفکیک جزئیات یک تصویر در یک واحد بصری را رزولوشن می گویند. برای طراحی کارت ویزیت و چاپ آن بهتر است از رزولوشن 300 استفاده کنید. این رزولوشن برای اکثر سفارشات چاپی پاسخگوست. اما چنانچه از فونت های خاصی استفاده می کنید که بسیار نازک و یا با لبه های منحنی خاص هستند، و کارت ویزیت خود را در فتوشاپ طراحی می کنید، برای بالاتر بردن دقت کار در موارد خاص می توانید از رزولوشن 400 هم استفاده کنید. با بالاتر رفتن رزولوشن حجم فایل چاپی شما بالاتر می رود. معمولا برای فایل های چاپی بزرگتر نظیر بنر و … از رزولوشن های پایین تری در حدود 72 و 50 استفاده می شود.
تناسبات کادر
نقاط طلایی کادر خود را بیابید و نوشته ها را بر روی آنها بچینید. نقاط طلایی نقاطی هستند که در نگاه اول چشم بیشتر جذب آنها می شوند و بر اساس تناسبات طلایی در یونان باستان به دست آمده اند.همچنین اصولی برای چیدن نوشتار در کادر نیز وجود دارد، بدین صورت که لوگو هم سطح یا بالاتر از نام قرار گرفته، سپس نام شرکت قرار می گیرد. بخش میانی فضا مخصوص توضیحات است و بخش انتهایی فضا ویژه ی اطلاعات تماس. ( در کارت ویزیت یکرو)
منبع: اشل پرینت